Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Jill Winblads 7 tips till ett färgrikt hem!

”Välj nyanser som får ditt hjärta att sjunga! Alla har vi starka färgminnen. Det kan vara från en resa – vi kanske fotade ett golv i Lissabon, eller en vacker fasad i Palma. Kanske fick vi ett lyckorus av inredningen på en restaurang. Jag vill att vi ska våga ta med oss de här känslorna hem, så att de kan inspirera oss varje dag.”

 Jill Windahl driver den kreativa studion och blomsterbutiken Atelier Fleur i Stockholm och har även varit med och skapat en ny färgkarta för färgmärket Lycke. Här ger och dig sina 7 bästa tips för att skapa ett färgrikt och personligt hem.

 1 Vilken känsla vill du ha i rummet?

Energifylld? Lugn? Kreativ? Oavsett känsla kan du hitta kulörer som väcker känslan i nya färgserien. Har du någon färgupplevelse du vill återskapa? Bejaka det minnet och sök nyanser som påminner.

2 Börja lugnt

Har du mest haft vita eller grå väggar, men känner dig redo för lite mer färg? Då kan det vara en god idé att börja med en lugn och harmonisk kulör. Måla alla väggar i ett rum med den kulören. Sedan kan du gå vidare med en ”syskonfärg” – gärna lite starkare – från samma familj. Du kan till exempel måla en bordskiva. Steg för steg kan du prova med fler kulörer.

3 Tänk gärna mer än väggar

När vi pratar om att måla om hemma menar vi oftast väggarna. Men om du också målar tak, golv, snickerier eller en garderobsvägg kan det skapa underbara effekter och en harmonisk helhetskänsla. Jag vill särskilt tipsa om att våga sätta färg på snickerierna.

4 Testa Tripp-Trapp-Trull

Välj kulörer i tre steg. Målar du väggarna till exempel i en grön kulör i familjen Urban Jungle (som Pistachio Green) – måla sedan snickerierna i en ljusare (Aloe Green) eller mörkare (Bambo Leaf) grön. Därefter kan du välja en accentfärg som sticker ut lite för den minsta ytan – som en garderobsdörr – varför inte orange (Tangerine Organge)? Då blir snickerierna en fin länk mellan de pistagegröna väggarna och garderobsdörren i orange.

5 Låt rummen hänga ihop

Välj din kulörfamilj – och måla sedan väggarna i rummen i olika kulörer. Du får då en känsla av helhet och sammanhang i hemmet, samtidigt som varje rum har en egen kulör och atmosfär.

6 Snickerierna i samma kulör

Ett annat tips är att måla snickerierna i samma kulör i flera (eller alla) rum. Då binds rummen ihop av den gemensamma nyansen. Sedan väljer du olika väggkulörer i de olika rummen ur samma färgfamilj. Det ger en både spännande och balanserad effekt.

7 Prova kulören i rummet

Provmåla alltid kulören du vill ha på till exempel en kartongbit och testa hur den ser ut i rummet olika tider på dygnet. Nyansen varierar beroende på rummets storlek och ljus.

 Här hittar du färgkartan och du köper produkterna hos Happy Homes, en av House:IDs partners. https://www.happyhomes.se/lyckes-40-nya-hallbara-kulorer-for-tidlosa-och-personliga-rum/

Tänd ett ljus och låt det brinna – välj rätt lampa!

Än är det några veckor tills vi hör låten Tänd ett ljus, men det kan vara bra att välja rätt lampa som lyser där hemma, nu när det är mörkare ute. Rätt lampa, bättre ljus och lägre energikostnad. 

Väljer du lampa utifrån sockelstorlek och antal watt?

Du är inte ensam. Vi är vana vid att välja lampa utifrån sockelstorlek och antal watt , men nu är det dags att lära nytt. LED-lampor är energieffektivare än glödlampor och använder mindre energi för att ge lika mycket eller mer ljus. När du väljer lampa nästa gång så kolla sockelstorlek och hur mycket ljus lampan ger. Du behöver leta efter lm som är förkortning av lumen. 

Energimyndigheten har tagit fram en tabell som guidar oss i hur många lumen lampan ska ha för att du ska få lika mycket ljus som t ex en 25 watts glödlampa gav. 

I tabellen nedan kan du se ljusflödet, hur många lumen lampan ska ha för att du ska få lika mycket ljus som till exempel en 25 watts eller 60 watts glödlampa gav.

 

Jämför watt och lumen

Ljusflöde lumen [lm] Effekt glödlampa watt [W] Effekt LED-lampa watt [w]
30 lm 3 W 0,5 W
60 lm 0,5-1,0 W
125 lm 15 W 1-2 W
250 lm 25 W 2-4 W
400 lm 40 W 3-5 W
500 lm 4-6 W
600 lm 5-7 W
800 lm 60 W 7-9 W
1000 lm 75 W 9-11 W
1300 lm 100 W 12-14 W
2000 lm 150 W 19-21 W

 

 Källa: www.energimyndigheten.se 

10 energispartips och gratis energirådgivning!

Energipriserna är ju ett hett ämne för tillfället. Vet du vad energimyndigheten gör eller vet du att du kan få gratis energirådgivning via din kommun? Det finns också 10 väldigt enkla och snabba energispartips som du kan börja med redan idag! 

Energimyndighetens verksamhetsidé är att de leder samhällets omställning till ett hållbart energisystem. De arbetar även med fakta, forskning affärsutveckling inom energikällor och energiförsörjning. På deras hemsida kan du hitta mycket information om allt som rör energi, både i hemmet och generellt i vårt samhälle. 

Energi- och klimatrådgivare – kostnadsfri tjänst från din kommun

Det vi denna vecka vill dela med oss av är att du via deras hemsida kan få kontakt med din kommunala energi– och klimatrådgivare, som är en kostnadsfri service från din kommun. 

Energi- och klimatrådgivaren hjälper dig med tips på hur du kan minska din energianvändning, gå över till eller öka andelen förnybar energi, sänka dina energikostnader och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Rådgivaren kan hjälpa dig att få en överblick över olika alternativ och de känner till de lokala förhållandena där du bor. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst. Här kan du hitta kontaktuppgifter till din kommunala rådgivare; 

https://www.energimyndigheten.se/energieffektivisering/jag-vill-energieffektivisera-hemma/energi–och-klimatradgivning/

 

10 enkla och snabba energispartips

Om du inte vill vänta tills du fått kontakt med din rådgivare så finns det redan idag några saker som du kan börja med för att spara energi, och det gäller både för villa och bostadsrättsägare; Sänk inomhustemperaturen, en grad minskar energianvändningen med fem procent.

  1. Sänk inomhustemperaturen, en grad minskar energianvändningen med fem procent.
  2. Se över tätningslister runt fönster och dörrar. 
  3. Byt till effektiv och bra belysning som LED-lampor och släck när ljuset inte behövs.
  4. Dra ur alla laddare, till exempel till mobilen, när de inte används.
  5. Ställ in rätt temperatur i kyl och frys, +4 grader Celsius i kylen och -18 grader Celsius i frysen. Då får du både bra matförvaring och låg energianvändning.
  6. Använd vattenkokare när du ska koka upp vatten. Det går snabbt och du sparar energi.
  7. Tvätta i 40 grader istället för 60 grader, när det är möjligt. Det kan nästan halvera energianvändningen.
  8. Att diska i diskmaskin sparar energi jämfört med att diska för hand.
  9. Använd snålspolande duschmunstycke för att spara på varmvatten. Hur ofta och hur länge du duschar påverkar också energianvändningen.
  10. Ta hjälp av energimärkningen när du ska köpa nytt.

 

Källa: www.energimyndigheten.se  

Måla om i höst? Här får du hjälp med att skapa ett personligt och harmoniskt hem!

Under pandemin har vi ”hemmafixat”, renoverat och målat som aldrig förr – och samtidigt vågat använda mer färg. Men var ska man börja – om man haft vita, beige och grå väggar mest hela livet? Utbudet av kulörer är enormt, och det kan vara svårt att ”översätta” färgrika drömhem på sociala medier och i inredningsmagasin till sin egen lya.

Längtar du efter mer färg hemma? Men tycker kanske det är svårt att veta var man ska börja – om man haft vita, beige och grå väggar mest hela livet. Utbudet av kulörer är enormt, och det kan vara svårt att ”översätta” färgrika drömhem på sociala medier och i inredningsmagasin till sin egen lya. 

Under pandemin har vi ”hemmafixat”, renoverat och målat som aldrig förr – och samtidigt vågat använda mer färg. – Färgtrenden märktes redan före pandemin. Många har gått från vitt till grått och längtar efter något mer, säger Jill Windahl, färgsättare som driver den kreativa studion och blomsterbutiken Atelier Fleur i Stockholm.

Ny färgkollektion med hållbara kulörer hjälper dig på vägen

Som hjälp på vägen har kvalitetsfärgen Lycke, som tillverkas i Skandinavien, precis lanserat en ny färgkarta med 40 hållbara kulörer. Kulörerna är indelade i fyra ”familjer” med tio kulörer i varje.

– Samtliga kulörer i en familj passar med varandra – hur du än väljer att kombinera dem. På så sätt får du hjälp att skapa fina och harmoniska färgkombinationer, berättar Jill Windahl som tagit fram färgserien tillsammans med Lycke.

Från mjuka nyanser till utstickare

I färgserien finns något för alla: Från lugna och balanserade toner till kraftigare nyanser som sticker ut.

– Jag tror att vi behöver hoppfulla, friska kulörer som andas framtidstro. Sedan vill jag med hjälp av kulörerna flytta den växande odlingstrenden och vår längtan efter naturen in i våra hem, säger Jill Windahl.

Så vågar du kombinera mer

Framför allt vill hon uppmuntra oss att känna efter vilka kulörer som faktiskt gör oss glada.

– Välj nyanser som får ditt hjärta att sjunga! Alla har vi starka färgminnen. Det kan vara från en    resa – vi kanske fotade ett golv i Lissabon, eller en vacker fasad i Palma. Kanske fick vi ett lyckorus av inredningen på en restaurang. Jag vill att vi ska våga ta med oss de här känslorna hem, så att de kan inspirera oss varje dag.

Hittar du en favoritkulör är den visserligen vacker ensam, men det är tillsammans med andra kulörer i samma familj som den bidrar till en ”sinnlig explosion”, menar Jill:

– Tänk dig en blombukett där varje blomma gör de andra vackrare. Med den nya färgserien vill jag uppmuntra fler att våga kombinera färger och uppleva effekterna.

 

Här hittar du färgkartan och du köper produkterna hos Happy Homes, en av House:IDs partners. 

 

https://www.happyhomes.se/lyckes-40-nya-hallbara-kulorer-for-tidlosa-och-personliga-rum/

 

Källa; Happy Homes

Måla om i höst? Här får du hjälp med att skapa ett personligt och harmoniskt hem

Under pandemin har vi ”hemmafixat”, renoverat och målat som aldrig förr – och samtidigt vågat använda mer färg. Men var ska man börja – om man haft vita, beige och grå väggar mest hela livet? Utbudet av kulörer är enormt, och det kan vara svårt att ”översätta” färgrika drömhem på sociala medier och i inredningsmagasin till sin egen lya.

Längtar du efter mer färg hemma? Men tycker kanske det är svårt att veta var man ska börja – om man haft vita, beige och grå väggar mest hela livet. Utbudet av kulörer är enormt, och det kan vara svårt att ”översätta” färgrika drömhem på sociala medier och i inredningsmagasin till sin egen lya. 

Under pandemin har vi ”hemmafixat”, renoverat och målat som aldrig förr – och samtidigt vågat använda mer färg. – Färgtrenden märktes redan före pandemin. Många har gått från vitt till grått och längtar efter något mer, säger Jill Windahl, färgsättare som driver den kreativa studion och blomsterbutiken Atelier Fleur i Stockholm.

Ny färgkollektion med hållbara kulörer hjälper dig på vägen

Som hjälp på vägen har kvalitetsfärgen Lycke, som tillverkas i Skandinavien, precis lanserat en ny färgkarta med 40 hållbara kulörer. Kulörerna är indelade i fyra ”familjer” med tio kulörer i varje.

– Samtliga kulörer i en familj passar med varandra – hur du än väljer att kombinera dem. På så sätt får du hjälp att skapa fina och harmoniska färgkombinationer, berättar Jill Windahl som tagit fram färgserien tillsammans med Lycke.

Från mjuka nyanser till utstickare

I färgserien finns något för alla: Från lugna och balanserade toner till kraftigare nyanser som sticker ut.

– Jag tror att vi behöver hoppfulla, friska kulörer som andas framtidstro. Sedan vill jag med hjälp av kulörerna flytta den växande odlingstrenden och vår längtan efter naturen in i våra hem, säger Jill Windahl.

Så vågar du kombinera mer

Framför allt vill hon uppmuntra oss att känna efter vilka kulörer som faktiskt gör oss glada.

– Välj nyanser som får ditt hjärta att sjunga! Alla har vi starka färgminnen. Det kan vara från en    resa – vi kanske fotade ett golv i Lissabon, eller en vacker fasad i Palma. Kanske fick vi ett lyckorus av inredningen på en restaurang. Jag vill att vi ska våga ta med oss de här känslorna hem, så att de kan inspirera oss varje dag.

Hittar du en favoritkulör är den visserligen vacker ensam, men det är tillsammans med andra kulörer i samma familj som den bidrar till en ”sinnlig explosion”, menar Jill:

– Tänk dig en blombukett där varje blomma gör de andra vackrare. Med den nya färgserien vill jag uppmuntra fler att våga kombinera färger och uppleva effekterna.

 

Här hittar du färgkartan och du köper produkterna hos Happy Homes, en av House:IDs partners. Länk till deras sida (lägger även upp deras sida som en artikel separat i appen, samt lägger nedan tips från Jill windahls som en artikel i appen. ) 

Expertens tips kring hur du tar hand om din höstträdgård!

Fina höstdagar lockar till trädgårdspyssel, men hur ger du din trädgård bästa förutsättningar under hösten? Ska perennerna klippas? Gödsla? Så gräsmatta?  Här får du svar på frågorna och lite till!

Är det helt förbjudet att klippa ner perenner på hösten?

Ja! Det är faktiskt förbjudet! Perennerna behöver vissna ner under höst och vinter och samla ner all sin energi till rötterna innan vi klipper ner dessa vissna ting. Till våren direkt efter snösmältningen innan allting börjar växa är det dock bara att ta en härlig dag i trädgården och klipp ner alla dina vissna perenner så kommer det snart nya vackra växter igen! (En perenn är en flerårig växt som vissnar ovan jord på vintern men rötterna lever i marken året om).

Plantera på hösten – det gör proffsen

Det är många som säger att planteringsåret börjar på hösten och det är så sant som det är sagt! Det är nämligen så att hösten är den bästa tiden för att plantera och omplantera växer. När du då planterar under denna period har växten all energi i rötterna och gör sig snabbt hemmastadd på sin nya plats. Fördelen är också att under denna tid är det mycket fukt i jorden och inte samma risk för torka som det är under vår och sommar. Otroligt nog så har växterna nu också stor glädje utav daggen!

Hur planterar jag?

När du ska plantera växter (bortsett från de växter som önskar sur jord) så blandar du Algomin Trädgårdsgödsel i jorden.  Det ska inte läggas i botten eller uppe på utan snarare runtom rötterna nere i jorden. Det är också hög tid att omplantera de växter du önskar flytta på eller om du delar perenner eller liknande för att få fler av dem.

Hur gödslar jag?

Nu på hösten är det gödsel med lite eller inget kväve som gäller som tex  Algomin Trädgårdsgödsel eller Algomin Höstnäring som du kan använda till alla dina växer samt din gräsmatta. Algomin Trädgårdsgödsel samt Algomin Höstnäring är kvävefattiga och därför passar de bra till höstgödsling då växterna inte ska få tillsatt kväve under hösten. Vi rekommenderar att du ska gödsla innan frosten kommer och innan tjälens intågande. När du ska gödsla buskar och träd så rekommenderar vi spettmetoden.

Tänk om jag gödslar för sent och frosten kommer?

Om du råkar gödsla för sent så är det inte gödslat förgäves! Eftersom Algomin Trädgårdsgödsel samt Algomin Höstnäring inte innehåller vattenlösliga ämnet kväve så kommer gödslet finnas kvar i jorden nästa år efter snösmältningen och när tjälen försvinner.

Kan jag så gräsmatta på hösten?  

Har påven en lustig hatt? Ja! Det är absolut bästa tiden att så gräs nu under hösten! Blanda till fördel jorden med Algomin Trädgårdsgödsel innan du sår ditt gräs. Sen är det bara att så och vänta på regn och dagg! Du behöver inte förbereda jorden mer än att blanda jorden med gödsel innan sådd. Fördelen med att blanda upp jorden med Trädgårdsgödsel är att det ger en god rotbildning. Gödslar du inte innan du sår så rekommenderar vi att gödsla efter att gräset har vuxit upp och du känner att du kan gå på det. Det blir då eventuellt till våren om du höstsår din gräsmatta. Då kan du gödsla som vanligt med Algomin Gräsgödsel efter snösmältningen och när tjälen har försvunnit. Vi rekommenderar att gödsla din gräsmatta tre gånger om året och det vill säga vår, sommar och höst.

Vad ska jag göra för att preppa min gräsmatta?

När sommaren börjar övergå i höst är det dags att höstgödsla gräsmattan! Man ska inte gödsla med kväverik gödsel så sent att det finns mycket kväve kvar i grässtråna när det fryser och blir kallt. I stället vill man ladda gräset med ämnena kalium och fosfor. Dessa gör att gräset blir mer motståndskraftigt mot både sjukdomar, skadedjur och vinterns väta och kyla. Dessutom främjar höstgödslingen växters blomsättning, fruktsättning och ökar dess rotmassa, vilket i gräsmattans fall innebär att den blir ännu grönare och i finare skick till nästa säsong! Den kommer dessutom i gång tidigt på säsongen och med bättre växtkraft jämfört med om du inte höstgödslar.

 

Källa: algomin.se

Stammis? Nu förenklar vi för dig som ofta handlar i samma affär!

Att både vi och du gillar vår kvittofunktion vet vi, och varje dag tänker vi på hur vi kan hjälpa dig att spara tid – vi kallar det gärna AutoMagi. Att slippa göra samma sak två gånger är ju ganska grundläggande effektivitetstänk – Nu kan du spara ditt inköpsställe – och aldrig mer behöva skriva in det 2 gånger .

 

Med Spara inköpsställe kan du nu på enkelt sätt markera vilket inköpsställe du vill spara och därmed återanvända det nästa gång du behöver det till dina kvitton eller nyinköpta produkter. Handlar du ofta på Trademax, Happy Homes eller har någon annan favoritpartner, vinner du tid på att spara inköpsstället vid nästa köp. Denna gång halverade vi din insats, men vi fortsätter vår resa mot det helt AutoMagiska.

 

 

Så här gör du;

 

Lägg till ditt kvitto och när du ska lägg in inköpsstället kan du välja mellan…

 

… helt nytt inköpsställe;

  1. Lägg till inköpsställe – tryck på >
  2. Skriv in inköpsstället – t.ex. Happy Homes
  3. Justera Lägg till mottagare genom att flytta markören till vänster så det blir grönt.
  4. Nu är inköpsstället sparat i din lista till nästa gång

 

…med tidigare använt inköpsställe;

  1. Ställ markören på Lägg till inköpsställe
  2. Skriv in början på butiksnamnet, tex happ – då kommer Happy Homes upp i listan
  3. Välj Happy Homes i listan så det blir en bock i högerkanten,
  4. Tryck på Klar högst upp till höger
  5. Färdig!

 

Hittar du inte funktionen? Uppdatera appen, funktionen släpptes nämligen 6 oktober!

 

Tidslinjen gör att bostadens loggbok får en enkel visuell överblick!

Vi vet att många av våra användare gillar att ha koll och vi fick en önskan om en tidslinje för att få överblick över åren som gått likväl som framåt. Nu är den här! Vem var det som målade vardagsrummet, och när? När var det vi hade vattenläckan? När var sotaren här senast? Planering för nästa projekt? Nu får du svaret med hjälp av några klick med din fingertopp! 

Målet med tidslinjen är att göra det superenkelt att få en överblick över vad som skett i bostaden och när, i kronologisk ordning. Allt du loggar i ditt HusID finns automatiskt på tidslinjen men du kan också enkelt lägga till egna händelser som har skett bakåt i tiden, ett sätt att skapa en mer komplett tidslinje utan all dokumentation på plats. Du kan i efterhand enkelt koppla dokument, kvitto/faktura, produkt eller foto till en händelse och på så sätt skapa ett fulländat Hus:ID. Tidslinjen innehåller också filtreringsmöjligheter där du själv kan ställa in vilka händelser du vill ska presenteras i tidslinjen vid given tidpunkt. Kanske vill du exportera den till ett PDF-format för att dela den med någon som också har nytta av den. Vi tror att den kommer bli en hit bland er bostadsägare. Pontus, vår VD, är redan en ”heavy user” av tidslinjen.

Ni kanske har förstått att Pontus är en ordningsam person och har därmed blivit en flitig användare av tidslinjen vilket gör att han redan har kommit en bra bit på vägen med att dokumentera upp sitt hus i Rydebäck utanför Helsingborg. Här bjuder han på sina bästa tips på att komma igång!

Små doser ger snabbt full koll.

”Jag har väldigt lite tid att undvara i veckorna då jobb och familj tar all min tid. Därför bestämde jag mig för att i små doser, när det spontana tillfället ges, passa på att lägga in en händelse i stöten. På så vis kunde jag på någon vecka bygga upp en ganska bra historik tillbaka i tiden. Alla är vi olika och man ska göra det som passar en själv bäst men vågar lova er att det är härlig känsla när man kommit en bit på vägen och inser vad man gjort i bostaden och helt plötsligt vilket är bäst av allt, att man har koll på då, nu och framtiden .”

Några tips;

  • Du hittar tidslinjen under Menyn och Händelser & Tidslinje, eller via snabbnavigationen på startsidan. Väl där hittar du Tidslinjen som en egen flik som du hittar under översta rubriken.

 

  • Alla händelser lagras automatiskt när du lägger till något (produkt, kvitto, bra att göra osv.), men du kan också lägga till egna händelser, med eller utan dokument. Så här gör du det;
  1. Klicka på det gröna + tecknet i höger nederkant på skärmen
  2. Namnge händelsen
  3. Spara

Nu kan du när som helst gå tillbaka till händelsen och lägga till kvitton och bilder mm.

  • Har du många händelser och vill få en överblick kan du enkelt filtrera på vad du vill se i din tidslinje. Väl Filtrera och ”stäng” de områden du inte vill skall synas.

 

  • Vill du använda tidslinjen på annat sätt kan du exportera den och då får du en lista med de punkter du önskar i PDF-format. Så här gör du;
  1. Tryck på ”ladda upp” symbolen ovanför det gröna +tecknet.
  2. Välj vilka aktiviteter du vill ska exporteras och generera export.
  3. Filen hamnar då i din meddelandebox, varifrån du kan skicka den vidare dit du önskar.

 

Som det skall vara i House:ID

På dina villkor – När du vill – Allt vid din fingertopp

 

Har du frågor kring tidslinjen? Hör gärna av dig på info@houseid.se

 

Energi är dyrt men viktigt! Våra bostadsägare vill och får hjälp att ha koll!

(2021-10-04)

Energi är inte bara viktigt för att skapa ljus och värme i bostäderna, det är också en stor del av de löpande utgifterna i en bostad, speciellt nu när hösten och vintern nalkas. Därför  är vi glada att tillsammans med Eklund & Eklund kunna hjälpa våra bostadsägare få bättre koll på hur de får koll….

Giltig och uppdaterad Energideklaration?

Energideklaration har vi nog alla hört talas om, men hur många använder den och vet vilken nytta den kan göra? Genom en energideklaration få bostadsägaren en överblick över bostadens energistatus och inomhusmiljö, men kan också se hur det är möjligt att använda mindre energi utan att sänka kvalitén på inomhusmiljön.

Det är idag ett lagkrav att det finns en energideklaration för alla för samtliga bostäder som säljs och för bostadsrätter då fastigheten går in under punkten om nyttjanderätt. Därför erbjuder House:ID att enkelt ladda ner sin energideklaration vis sitt hus:id och finns ingen så kan de enkelt skaffa en genom att med ett fingertryck kontakta Eklund & Eklund som hjälper till med allt inom energi.

Eklund & Eklund + HouseID

Eklund och Eklund som är en av Sveriges främsta inom området menar att historiskt sett har många använt dem för att få en energibesiktning vid flytt. Men med allt dyrare kostnader för energi samt miljödiskussionen kring energiproduktion gör allt fler bostadsägare energideklaration i syfte att få kostnadseffektiva åtgärdsförslag och en beräkning på besparing av energi, något som då gynnar ekonomin på både kort och lång sikt.

Eklund & Eklund har valt att göra deras tjänster synliga och tillgängliga för alla bostadsägare via House:ID. Förutom länkar till information och fakta på deras hemsida hittar bostadsägaren även kontaktuppgifter och har därmed hjälpen inte längre bort än ett fingertryck. För Eklund och Eklund har det varit enkel process och för att ge bostadsägaren maximal nytta har vi implementerat Eklund & Eklunds länkar och artiklar och förutom att bostadsägaren kan beställa tjänster enkelt hjälper Eklund & Eklund i sin tur sina kunder med att protokoll och rapporter hämtas automatiskt via API direkt till kundens hus:id. Något som helt tar bort deras extra arbete och även säkerställer att dokumentationen finns kvar på fastigheten, vilket skapar effektivitet och lojalitet. Ömsesidig vinst för både bostadsägaren och Eklund&Eklund.

Som det skall vara i House:ID

På bostadsägarens villkor – När de vill – Allt vid deras fingertopp

 

Läs mer om Eklund & Eklund på https://www.eklundeklund.se/

 

 

 

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Logo

    We value your privacyt

    We use cookies and data to:

    Improve the user experience of the website.

    Measure visitor statistics to understand and optimize how the website is used.

    We use cookies and data to:

    Develop new features and enhance the website.

    Display personalized content based on your interests and queries.

    If you want to know more about our terms for the House:ID service and how we manage your and your home’s data, you can read more in our General Terms and Privacy Policy.