Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Energi är dyrt men viktigt! Våra bostadsägare vill och får hjälp att ha koll!

(2021-10-04)

Energi är inte bara viktigt för att skapa ljus och värme i bostäderna, det är också en stor del av de löpande utgifterna i en bostad, speciellt nu när hösten och vintern nalkas. Därför  är vi glada att tillsammans med Eklund & Eklund kunna hjälpa våra bostadsägare få bättre koll på hur de får koll….

Giltig och uppdaterad Energideklaration?

Energideklaration har vi nog alla hört talas om, men hur många använder den och vet vilken nytta den kan göra? Genom en energideklaration få bostadsägaren en överblick över bostadens energistatus och inomhusmiljö, men kan också se hur det är möjligt att använda mindre energi utan att sänka kvalitén på inomhusmiljön.

Det är idag ett lagkrav att det finns en energideklaration för alla för samtliga bostäder som säljs och för bostadsrätter då fastigheten går in under punkten om nyttjanderätt. Därför erbjuder House:ID att enkelt ladda ner sin energideklaration vis sitt hus:id och finns ingen så kan de enkelt skaffa en genom att med ett fingertryck kontakta Eklund & Eklund som hjälper till med allt inom energi.

Eklund & Eklund + HouseID

Eklund och Eklund som är en av Sveriges främsta inom området menar att historiskt sett har många använt dem för att få en energibesiktning vid flytt. Men med allt dyrare kostnader för energi samt miljödiskussionen kring energiproduktion gör allt fler bostadsägare energideklaration i syfte att få kostnadseffektiva åtgärdsförslag och en beräkning på besparing av energi, något som då gynnar ekonomin på både kort och lång sikt.

Eklund & Eklund har valt att göra deras tjänster synliga och tillgängliga för alla bostadsägare via House:ID. Förutom länkar till information och fakta på deras hemsida hittar bostadsägaren även kontaktuppgifter och har därmed hjälpen inte längre bort än ett fingertryck. För Eklund och Eklund har det varit enkel process och för att ge bostadsägaren maximal nytta har vi implementerat Eklund & Eklunds länkar och artiklar och förutom att bostadsägaren kan beställa tjänster enkelt hjälper Eklund & Eklund i sin tur sina kunder med att protokoll och rapporter hämtas automatiskt via API direkt till kundens hus:id. Något som helt tar bort deras extra arbete och även säkerställer att dokumentationen finns kvar på fastigheten, vilket skapar effektivitet och lojalitet. Ömsesidig vinst för både bostadsägaren och Eklund&Eklund.

Som det skall vara i House:ID

På bostadsägarens villkor – När de vill – Allt vid deras fingertopp

 

Läs mer om Eklund & Eklund på https://www.eklundeklund.se/

 

 

 

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop