Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Ponuts Andersson, VD House:ID , och Annika Saramies, VD Gofido.

Gofido tecknar samarbetsavtal med bostadsappen House:ID

 

(220420 Sak och Liv)

Godifo meddelar att man inleder ett samarbete med bostadsappen House:ID. Samarbetet innebär bland annat att House:ID:s användare får ta del av Gofidos försäkringserbjudande inom hem- och villaförsäkring.

 

House:ID är en app som är tänkt att hjälpa bostadsägare att få koll på alltifrån räntor och försäkringsvillkor till renoveringskvitton, materialkostnader och energideklaration.

En del av samarbetet är att Gofidos kunder får ett erbjudande om att ladda ner House:ID appen och lagra information och avtal som rör bostaden på ett och samma ställe.

Erbjudandet till House:ID:s kunder om att teckna Gofidos hemförsäkring finns tillgängligt från mitten av april. Erbjudandet om hemförsäkringen anpassas utifrån de datan användaren har lagt in i appen.

— Många är idag överförsäkrade i Sverige och att kunna hjälpa House:IDs användare till en bättre anpassad försäkring känns fantastiskt, säger Annika Saramies, VD och grundare av Gofido, i en kommentar.

Pontus Andersson är VD för House:ID. Han säger så här i sin kommentar till det nya samarbetet:

— Detta är bara början på ett mycket lovande samarbete då vårt tydliga fokus och viljan att spara pengar till våra användare går väl hand i hand med Gofidos affärsidé och kundfilosofi. Vi kommer allteftersom vårt samarbete växer utveckla nya gemensamma lösningar till vår marknad, mer om dessa produktnyheter längre fram efter sommaren.

 

 

https://sakochliv.se/2022/04/19/gofido-tecknar-samarbetsavtal-med-bostadsappen-houseid/

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop