Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Svensk Fast-gruppen rekordinvesterar i House:ID

(Mäklarvärlden 2023-09-26)

Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen fortsätter att investera i House ID, och nu med en rekordrunda, rapporterar de i ett pressmeddelande.

House ID har ”demonstrerat en imponerande tillväxt” med närmare 400 procent år för år, och Svensk Fastighetsförmedlings investering speglar förtroendet de har.

Som ett led i investeringen kommer befintliga aktier att inlösas för att skapa en stabilare grund för bolaget.

– Vi är övertygade om att detta steg kommer att möjliggöra en ännu snabbare och mer innovativ tillväxt för House ID den kommande perioden. Vi tror att de kommer att vara standarden för digitala tjänster för att ta hand om och utveckla ditt hem framöver, säger Svensk Fastighetsförmedlingsgruppens vd Liza Nyberg i en kommentar.

Hon säger att koncernen har fokus på kunderbjudanden som skapar ett hållbart boendeliv, och att en stor del av det handlar om att skapa och driva innovationer vilka bidrar till det.

– Vi ser det som viktigt då House ID är, och ska förbli, en neutral plattform där alla leverantörer till bostaden kan hjälpa bostadsägare och varandra. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att bära frukt i form av innovationer och en fortsatt stark tillväxtkurva vilket skapar ökat värde för alla parter.

Källa; Artikel i Mäklarvärlden som du kan läsa här

 

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop