Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Bostadsägare använder i snitt House:ID 7 gånger per månad. Nu blir det ännu bättre!

(2021-06-10)

 

En av de finesser med House:ID som vi får mest kommentarer kring är produktinformation. Att ha all information samlad på ett och samma ställe är fantastiskt tycker många. Att kunna hitta både kvitto, instruktionsböcker, reservdelar, skötselråd, produktfakta utan att behöva leta modell och på olika siter förenklar vardagen mycket. Du är då redo att ta action när behovet uppstår, vilket ofta ger en känsla av både effektivitet och trygghet på samma gång. Ni som använder appen gör det mer och mer, i snitt 7 gånger per månad. Nu blir det ännu bättre!

Vi välkomnar JS Energi till House:ID. Med JS Energi som partner kan du snart inte bara hämta hem information om din värmepanna utan också beställa rätt reservdelar, tillbehör och service.

Låt oss ge dig ett exempel på hur du kan använda House:ID som bostadsägare och tex har en värmepump;

  • Sök värmepannan och lägg till som produkt, så slipper du eller nästa ägare att fundera på vilken modell och när den installerades – full koll!
  • Hämta hem produkten och informationen som hör till, produktinformation, instruktioner mm.
  • När din värmepanna behöver service, beställer du service direkt i appen via JS energi´s experter, protokollen kan du be JS Energi skicka direkt till ditt hus:ID så har du allt samlat
  • Du beställer reservdelar i appen som hör till just din produkt.

 

Om JS Energi

JS energi har arbetat med värmepumpar i snart 30 år. Denna långa erfarenhet av värmepumpar innebär att de har kunskap om det mesta du som kund kan behöva veta om just värmepumpar, dess funktion och hur du sparar pengar med hjälp av din värmepump.

Det senaste året har JS Energi även etablerat sig inom service och underhållsbranschen för värmepumpar och på det viset kan de ge dig som värmepumpsägare den bästa servicen och tillgång till reservdelar till ett bra pris och med god kvalitet och detta oavsett om du köpt pumpen av oss eller av någon annan. De arbetar med de flesta typer av värmepumpar av de kända tillverkarna.

JS Energi verkar idag i Västra Götaland, Halland och hela Skåne med att på helentreprenad installera nya värmepumpar, rådgivning runt uppvärmning och alla typer av service av era värmepumpar. För att komplettera detta har vi på JS Energi en reservdelsförsäljning där vi säljer reservdelar i hela Sverige och Europa.

 

Läs mer om JS Energi;  https://jsenergi.com

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop