Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

House:ID lanserar Flyttklar – samlade tjänster för alla delar i flytten 

Den 15:e maj lanserade House:ID en ny samlad digital tjänst för allt som behövs för att göra en smidig flytt i samband med att du säljer eller köper en ny bostad. Tjänsten är även byggd för att kunna nyttjas av andra partners som vill ge sina kunder samma hjälp och stöd. 

Flyttklar är ett erbjudande som knyter ihop allt man kan behöva hjälp med i samband med ett bostadsbyte med förmånliga erbjudanden kring flytt, el, försäkring, bredband med mera. 

Tjänsten har utvecklats av House:ID och är tillgänglig för alla användare av House:ID. Flyttklar går även enkelt att implementera i andra bolags kanaler och digitala kundresor. Först ut att implementera tjänsten externt är Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

För oss på House:ID är detta en utveckling helt i linje med vår mission att förenkla att vara en bostadsägare och den boenderesa man är i. “Det är viktigt att bygga lösningar som kan hjälpa många bostadsägare genom många olika partners” säger Pontus Andersson VD på House:ID och han poängterar även att “vi är en tjänst där bostadsägaren är i centrum, en plattform öppen för alla de partners som bostadsägaren vill ha en relation till, och partners som vill hjälpa bostadsägare”. 

Detta är något Jennie Skogsborn-Missuna, CXO på Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen snabbt förstod och ville därför erbjuda sina kunder Flyttklar, utifrån deras behov; 

Vårt långsiktiga mål inom koncernen är att tillsammans skapa ett hållbart boendeliv, oavsett om det handlar om att hitta eller sälja hem, få till en fungerande bostadsekonomi eller underlätta för hantering, utveckling och dokumentering av ett existerande hem. Det är därför en självklarhet att vi även skapar den bästa tänkbara möjligheten för själva flytten.” 

Logga in på ditt konto och utforska Flyttklar!

Vi ser framemot att hjälpa Sveriges bostadsägare med ytterligare en tjänst inom ramen för det du behöver som bostadsägare! 

House:ID 

info@houseid.se

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop