Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Äntligen – House:ID tillgänglig via webben!

(House:ID 2023-11-14)

Nu tar vi steget och gör House:ID tillgänglig via webben för alla användare – efterlängtad av många!

Vi vet att bostadsägare ibland föredrar en större spelplan, för det många av våra användare delat med oss. Självklart ska våra användare kunna skryta med sitt hem tex via en större skärm? Därför introducerar vi nu webbversionen av House:ID, för de dagar då mobilskärmen inte riktigt räcker till!

Varför “Go Web” med House:ID? 

Stor Skärm = Stort Nöje – se hemmet i all sin prakt, en enklare överblick över alla delar, eller bara för att dra och släppa dina dokument med mer elegans. 

Möjlighet att utforska översikter, information och dokumenthantering via webben och se det på ett nytt sätt. Vi tror många kommer uppleva en enklare hantering och översikt,  men med samma tillgänglighet av informationen och samma enkla inloggning som i appen – allt bara ett klick bort i din mobil – när man behöver det! 

Nya funktioner att bli Förälskad i

Givetvis finns det även en del nya funktioner. Några för både webb och app; 

  • Massuppladdning: Dra, släpp, klart! Enkelt att ladda upp och hantera flera filer samtidigt.
  • Tidslinjen: Registrerar händelser på det datum den sker och hjälper dig hålla koll på utvecklingen och underhållet som gjorts i din bostad.
  • Kvittoavläsning: Scanna eller ladda upp. Swoosh – kvittot eller fakturan är nu avläst ner till enskilda kvitto rader.
  • Anteckningar med extra allt: En anteckning kan nu inte bara hålla produkt, kvitto, egen anteckning utan också länkar. Allt för att förenkla det du behöver eller vill.
  • Bildhantering 2.0: Ge dina bilder de namn och datum de förtjänar.

Vårt mål är att bygga den bästa webbversionen av House:ID. Den versionen vi nu lanserar är en del av vår pågående utvecklingsprocess. Du kan använda den fullt ut och vi kommer löpande att lägga till fler av appens funktioner och förbättra de som redan finns tillgängliga. 

Nyfiken? Logga in och upplev webbmagi med House:ID! Samma inloggningsuppgifter gäller som i appen. Har du inget konto? Klicka på ladda ner appen här på hemsidan och scanna QR koden – nu kan du använda din bostads ID för både app och webb! 

Vi vill gärna höra ifall du skrattar med oss, gråter över oss, eller bara har några briljanta idéer. Så skicka din feedback till info@houseid.se, för ska vi vara ärliga så byggde vi det här för Sveriges alla bostadsägare – och lite för skojs skull. 😄  

 

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop