Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Vilken färgkod målade du med senast?

 

(2022-01-11)

Hur snabbt kan du svara på vilken färgkod du målat med senast?

Kanske tänker du nu att det inte är så ofta du behöver den informationen? Men, när du väl ska måla, tapetsera eller lägga nytt golv, är det bra att veta en del om tidigare använda produkter för att tex hitta samma eller liknande med de du redan har i bostaden. Detta och mycket annat hjälper Happy Homes gladeligen sina kunder med dagligen. Men de vill gärna underlätta ännu mer för Sveriges bostadsägare varför de valt att bli en av våra partners!

Vi har valt att bli en partner till House:ID då vi tydligt ser en potential i att förbättra och förenkla vår affär och relation med våra kunder. Detta dels genom att alla viktiga uppgifter kring inköp och renovering av bostaden kan sparas på ett och samma ställe, och dels för att vi får möjlighet att kommunicera och bli sökbara i en plattform som handlar om just vår kärnverksamhet – målning och renovering.” Ylva Widegren marknadschef Happy Homes Sverige

 

Kunskap skapar trygghet

”Färg är färg, det är ingen större skillnad”. Det finns många uppfattningar om färg och att måla. Färgfackhandelskedjan Happy Homes satsar stort på framtiden med en lång historik inom färg, tapet och golv.

Färgexperten är en tjänst som tar steget längre än coaching i butik. Färgexperten hjälper dig att skapa hemkänslan. Här får du personlig hjälp, via hembesök eller i butik, av en färgexpert för att inreda med färg, golv och tapet med målet att skapa en fin helhet i bostaden. Via House:ID finns denna experttjänst likväl andra experttjänster från Happy Homes vid din fingertopp.

Nu kan Sveriges bostadsägare utöver experthjälp också enkelt spara ner kvitto, färgkoder, produkt- och skötselråd kring de produkter de köpt hos Happy Homes och snabbt kontakta butik eller köpa produkter direkt på deras e-handel.

 

Vi gillar att ta hjälp av de som kan saker. Det känns tryggt. Därför gillar vi Happy Homes.

// House:ID

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop