House:ID gör det enkelt för dig att äga och ta hand om din bostad

Efter att du installerat House:ID-appen behöver du till exempel aldrig mer vara osäker på vilken färg som du målade med senast, om du ligger rätt med din ränta, var besiktningsprotokollet är, om du har rätt försäkringsvillkor eller när pannan servades senast samt mycket mer.

Luta dig tillbaka. Vald information hämtas i de flesta fall med AutoMagi (automatiskt) och förbereder allt för att du magiskt enkelt skall kunna välja rätt åtgärd. Alla privatägda bostäder har ett ID. Logga in med ditt BankID och få tillgång till din bostads ID utan kostnad.

Ladda hem House:ID appen nu!

BostadsCheck - Trygghet och koll på bostaden!

Känner du dig ibland fundersam till hur och vad du bör göra för att ta hand om din bostad på bästa sätt?

Kanske orolig för att du missat något som kan komma att kosta dig mycket bekymmer och pengar framöver?

Med vår tjänst BostadsCheck får du professionell hjälp som är anpassad för att hjälpa dig ta hand om din bostad.

Läs mer och beställ här

Automatisk digital värderingsindikation varje månad!

I en osäker bostadsmarknad kan det vara skönt att alltid ha koll på bostadens värdering. Nu kan du det utan att behöva lyfta ett finger. Jo, du behöver gå in i House:ID appen och där ser du senaste värderingen av din bostad samt hur den utvecklats över tid.

home_banner_first_second

Absolut högsta säkerhet

House:ID matchar ägandeskapet av bostaden med BankID. På så sätt kommer ingen obehörig in på ditt konto. Allt sparas dessutom på säkrade servrar. I det så kallade ”molnet”. Och det med hög integritet. För House:ID separerar också din personliga information från den information som är bostadens. Bostadens information stannar kvar på din bostads ID för kommande ägare att koppla upp sig på när de är verifierad ägare till bostaden. En perfekt överlämning när du väljer att lämna din bostad.

home_third

Vi gör jobbet automatiskt - Du jämför enkelt

Scanna (EAN, E-nummer, Produktnummer, Produktnamn). Sök (Varumärke, Produktnamn, Kategori mm). Eller så kan du själv, din hantverkare eller annan partner maila in din information till bostadens egna e-mail så hämtar vi in informationen åt dig.

Vi gör allt för att du enkelt ska kunna återkoppla effektivt så att du smidigt kan finna vad du söker samt ta action på det du behöver, när du behöver det.

Home_Fourth

4 miljoner produkter, mängder av ritningar, protokoll, certifikat mm att hämta

Du skall inte göra jobbet. Det är därför vi är uppkopplade mot banker, försäkringsbolag samt våra samarbetspartners inom fastighet, energibesiktning, bygg, färghandel. Allt detta så att du kan hämta produkter från exempelvis kända varumärken som Siemens, SMEG, Nibe, Beckers, Murrikka, Samsung, FM Mattsson, och många, många fler. Du kan automatiskt hämta information på över 4 miljoner produkter.

Magiskt enkelt att ta hand om din bostad

Tveka inte på vilket tillbehör som passar till din produkt, vilken färgkod som det var målat med senast. House:ID digitaliserar den information som hämtas på din begäran eller skapas av dig, till din bostad i syfte att du skall kunna finna hjälp på rätt sätt, med rätt information när du behöver det. Dra också nytta av underhållsplaner, bra att göra-uppgifter, planering för investeringar mm. Samtliga våra verktyg och informationen är gratis för dig som användare att nyttja.

home_sixth

Ta hand om din bostad och tjäna bonuspoäng

House:ID handlar om att maximera fördelarna med att vara ägare till en bostad samtidigt som vi arbetar för att eliminera nackdelarna. Därför finns det ett bonussystem som ger dig poäng för varje kvitto du sparar, varje aktivitet du gör för att underhålla bostaden och varje tillskott du gör till bostaden. Helt enkelt allt du gör för att ta hand om din investering och utveckla din bostad till att få den bästa möjliga värdeutvecklingen. Detta är House:ID’s löfte till dig.

section_home_seventh

Inspiration, tips, guider och råd

Koppla av en stund för att få inspiration och råd till att utveckla din bostad genom att ta del av mängder av artiklar, tips, guider och råd. Allt görs i samarbete med professionella aktörer som du känner igen. Alltid tydligt markerat vem som är avsändare för din trygghet och välbefinnande.

home_eighth

Hämta och skicka vidare – Inte bara lätt för dig...

Hämta hem information om de produkter och tjänster du har i eller köper till ditt hem såsom material, produktinformation, garantier, kvitto, bilder och mycket mer. Du som ägare får fullständig kontroll på din bostad och kan utveckla den på smidigaste sätt medan du bor där samtidigt som du förbereder den perfekta överlämningen till bostadens nästa ägare.

Premium ger dig en extra växel!

House:ID är gratis för alla bostadsägare och så ska det vara. Men så finns också Premium-tjänster som ger dig en extra växel med fler smarta och praktiska förmåner. Med vår premiumtjänst så får du full tillgång till alla våra funktioner och du kan känna dig säker på att du får ut maximalt av House:ID.

  • Tillgång till alla bostäder du äger
  • Automatiska och gratis hämtningar av information från alla betalkällor
  • Dubbla bonuspoäng
  • Obegränsat, nästintill oändligt lagringsutrymme
  • Bjud in obegränsat med personer
  • Obegränsat antal exporter av information

Läs mer om Premium

Så här säger bostadsägare om House:ID

Ladda hem House:ID appen

Appen som gör det enkelt att äga och ta hand om din bostad