Back

Download the House:ID app and collect everything about your home in one place

Scan and download the app directly to your phone

Pontus Andersson och Mikael Olsson, grundare till House:ID

Över 80% önskar de hade bättre koll på sin bostad!

(2021-05-01)

House:ID förenklar bostadsägandet genom AutoMagi. Nu är appen här.

House:ID är en app som bygger på att alla privat ägda bostäder (oavsett bostadsrätt, slott, koja eller villa) har ett Hus:ID. Man kommer åt sitt Hus:ID säkert genom att verifiera sig som ägare med BankID. Efter verifiering kopplar House:ID ihop den information som är privat (man flyttar med sig mellan bostäder) med informationen som är bostadens till ett komplett Hus:ID. ”Konceptet är byggt för att med AutoMagi enkelt både fylla på med information till ditt Hus:ID men också för att underlätta att ta action på hjälp man behöver, när man behöver det. Alltid med rätt information”.

Redan nu finns över 2 miljoner produkter att AutoMagiskt hämta hem information om, all bankdata så att man kan jämföra riktiga räntor och lånevillkor med andra Hus:ID likaså all försäkringsdata, besiktningsprotokoll, våtrumscertifikat, ritningar och mer därtill. Man kan dessutom maila in t ex kvitto eller annan dokumentation man önskar spara till sitt Hus:ID. ”Vi siktar på att göra information om bostaden både in och ut helt automatiskt – då har vi hjälpt både ägare och dess leverantörer” säger Pontus. Kanske därför kända svenska myndigheter har benämnt House:ID som en samhällstjänst.

I tider där bostadspriserna skenar blir det än viktigare att ha koll på material och dess dokumentation för lätt och perfekt underhåll som bevarar värdet. Men också att utveckla det för att hålla sin status jämfört med andra bostäder i området. Att det med rätt dokumentation och sparade kvitton gör det enklare att redovisa avdrag vid försäljning. Förmodligen rent av enklare att sälja off market då både mäklare och spekulanter kan göra en full bedömning av bostaden på förhand.

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop